Webinar: Νέες τάσεις στην αξιολόγηση υποψηφίων

 
Preview Image
100% online
Στα Ελληνικά
Βεβαίωση Παρακολούθησης
1 Ομιλητής
Περιγραφή

Τι θα μάθετε

Παρακολουθήστε το δωρεάν webinar για να γνωρίσετε μία νέα προσέγγιση στην αξιολόγηση προσωπικού πριν την πρόσληψη και τα οφέλη που θα έχει η επιχείρησή σας από την εφαρμογή της!

Οργανώστε με αυτοπεποίθηση το επόμενο πρόγραμμα εκπαίδευσης και αξιολόγησης για τους συνεργάτες σας και τους εργαζόμενους γραφείου της εταιρίας σας, αυξάνοντας την παραγωγικότητά τους και περιορίζοντας τις χαμένες ανθρωποώρες.

Με απλούς και αποτελεσματικούς τρόπους που βρίσκουν εφαρμογή σε κάθε εταιρία, ανεξαρτήτως μεγέθους.

Ελάτε στο δωρεάν webinar για να μάθετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία προς όφελος της επιχείρησής σας.

Γνωρίστε το πραγματικό επίπεδο των δεξιοτήτων των υποψηφίων σας, πριν επενδύσετε σε αυτούς.

Η πρόσληψη των μη κατάλληλων εργαζομένων είναι ένα συχνό λάθος με μεγάλο κόστος. Μπορείτε να αποφύγετε αυτό το λάθος, εάν επιλέξετε να αξιολογήσετε τους υποψηφίους σας σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Ενισχύστε τα αποτελέσματα της εταιρικής εκπαίδευσης με αρχική και τελική αξιολόγηση.

Ακόμη κι αν η εταιρία για την οποία εργάζεστε είναι υγιής και κερδοφόρα, η σωστή εκπαίδευση των ανθρώπων μπορεί να:

  • Περιορίσει τις χαμένες ανθρωποώρες
  • Θεμελιώσει καλύτερες προοπτικές για το μέλλον
  • Ενισχύσει την αυτοπεποίθηση των εργαζόμενων
  • Βελτιώσει την παραγωγικότητα

Σε ποιους απευθύνεται

Εάν είστε σύμβουλος επιχειρήσεων ή εργάζεστε σε Τμήμα Ανθρωπίνων Πόρων και θέλετε να αυξήσετε την παραγωγικότητα των συνεργατών ή των συναδέλφων σας, χωρίς να θυσιάσετε πολύτιμο χρόνο σε άσκοπη αναζήτηση αιτιών, τότε ήδη γνωρίζετε ότι πρέπει να επενδύσετε σε κατάλληλη, στοχευμένη και εξατομικευμένη εκπαίδευση των ανθρώπων ώστε ο καθένας τους να χρησιμοποιεί αποτελεσματικά τις εφαρμογές γραφείου που του χρειάζονται.

Παρακολουθήστε το δωρεάν webinar για να γνωρίσετε την νέα τάση στην αξιολόγηση και την εταιρική εκπαίδευση και τα οφέλη που θα έχει η επιχείρησή σας από την εφαρμογή της!

Βεβαίωση παρακολούθησης

Όσοι παρακολουθήσουν το webinar θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης από το e-maild.com

Εισηγητές
Στέλιος Λαμπρόπουλος
Είμαι ο συν-ιδρυτής και οργανωτής της infolearn, ο εμπνευστής του brand TEST4U και συν-ιδρυτής και επικεφαλής του Φορέα Πιστοποίησης Ανθρωπίνου Δυναμικού DIPLOMA.

Η ιδέα της ανάπτυξης του TEST4U, του πρώτου προπαρασκευαστικού λογισμικού που βοηθά τους μαθητές να εξασκηθούν και να αξιολογηθούν πριν λάβουν μέρος στις εξετάσεις, δημιουργήθηκε το 2003, καθώς διαπιστώθηκε η μη ικανοποίηση αυτής της ανάγκης της αγοράς. Έκτοτε, το TEST4U έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος κάθε διαδικασίας αξιολόγησης: έχει χρησιμοποιηθεί από μεγάλες εταιρείες πρόσληψης και έχει αξιολογήσει περισσότερους από 700.000 υποψηφίους συνολικά, στοιχεία που καταδεικνύουν την επιτυχία του brand.

Είμαι υπεύθυνος για τη διαχείριση του brand σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, από το 2003, όταν το TEST4U κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην αγορά. Αυτό σημαίνει ότι έχω εξοικειωθεί πλήρως με κάθε προαπαιτούμενη ενέργεια που πρέπει να γίνει πριν κυκλοφορήσει ένα νέο προϊόν υψηλής τεχνολογίας στην αγορά, ενώ ταυτόχρονα εστιάζω στην εταιρεία συνολικά. Ως αποτέλεσμα, έχω τελειοποιήσει όχι μόνο την ικανότητά μου να διαχειρίζομαι τον χρόνο προκειμένου να τηρώ στενές προθεσμίες, αλλά και την αναλυτική μου σκέψη. Έτσι, συμβάλλω στην άμεση αντίληψη των προκλήσεων που προκύπτουν και συμβάλλουν στη μετέπειτα ανταπόκριση σε αυτές.

Το πάθος μου για την τεχνολογία και την καινοτομία, καθώς και το ισχυρό τεχνολογικό μου υπόβαθρο με έκαναν να ασχοληθώ με τον Φορέα Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού DIPLOMA το 2009. Η αφοσίωσή μου στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας είχε ως αποτέλεσμα ο Φορέας DIPLOMA να είναι ο πιο προηγμένος τεχνολογικά Φορέας Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα, καθώς και ο καλύτερα προσαρμοσμένος στις απαιτήσεις των σύγχρονων συνθηκών εργασίας.

Πιστεύω ακράδαντα ότι οι άνθρωποι με υψηλά κίνητρα και αφοσίωση σε έναν οργανισμό είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά. Για μένα, η εργασία στην εταιρεία που έχουμε δημιουργήσει οι συνεργάτες μου και εγώ, μου δίνει τη σπίθα να βελτιώνομαι συνεχώς και να προσφέρω τα καλύτερα δυνατά προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες μου.
Περισσότερα