Sales Leaders' Summit

Οι ειδικοί επί των πωλήσεων προτείνουν λύσεις

 
Preview Image
100% online
Στα Ελληνικά
Βεβαίωση Παρακολούθησης
4 Ομιλητές
Ολοκληρώθηκε στις 4 Μαΐου
Περιγραφή

Τι θα μάθετε

Τα μυστικά της τέχνης των πωλήσεων ξεδιπλώθηκαν μπροστά σας, στην Sales Leaders Summit που πραγματοποιήθηκε στις 4 Μαΐου 2022, σε ένα μοναδικό online event.
 
Τέσσερις κορυφαίοι επαγγελματίες παρουσίασαν στη Sales Leaders’ Summit λύσεις για καθημερινά προβλήματα των επιχειρήσεων: 
 • Τεχνικές πωλήσεων από τις βασικές έως προχωρημένες με την χρήση NLP.

 • Τους ψυχολογικούς παράγοντες που θα βοηθήσουν στην αύξηση της απόδοσης.

 • Οργάνωση χρόνου για πωλήσεις και αυξημένη παραγωγικότητα.

 • Χρήση βασικών εργαλείων πληροφορικής που είναι απαραίτητα στον χώρο των πωλήσεων.

κ.α. αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης.

 

Σε ποιους απευθύνεται

Συμμετοχή στην Sales Leaders’ Summit δήλωσαν:
 
 • Επιχειρηματίες που θέλουν να βελτιώσουν τις πωλήσεις της επιχείρησής τους
 • Νέοι πωλητές που θέλουν να αναπτύξουν τις δεξιότητές σας για να γίνουν πιο αποτελεσματικοί
 • Έμπειροι πωλητές που αναζητούν νέες ιδέες ή θέλουν να ανανεώσουν τις τεχνικές πώλησης που έχουν αναπτύξει
 • Φοιτητές ή σπουδαστές που θέλουν να ξεκινήσουν μια καριέρα με καλές προοπτικές εξέλιξης

 

Ομιλίες

 • Μηλιάτσης Γιάννης – “Η οργάνωση και η προετοιμασία στις πωλήσεις”.
 • Γκαγκαλνάς Αλέξανδρος – “Βασικές αρχές πωλήσεων και οι συναισθηματικοί παράγοντες που μειώνουν την απόδοση”.
 • Χουβαρδάς Νίκος – “Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός ( NLP) στις σύγχρονες πωλήσεις και την πειθώ”.
 • Λαμπρόπουλος Στέλιος – “Κάντε το Excel να δουλέψει για τις πωλήσεις σας”

 

Συντονισμός

Συντονίζει η κ. Ευαγγελία Τζιάκα, δημοσιογράφος, Ιδρύτρια του Writers΄ Αgency Bookguru.gr

 

Βεβαίωση Παρακολούθησης

Οι συμμετέχοντες στην Sales Leaders’ Summit έλαβαν ονομαστική Βεβαίωση Παρακολούθησης από το e-maild.com με δυνατότητα κοινοποίησης στα Κοινωνικά Δίκτυα.

 

 

Περιεχόμενα

Εισηγητές
Γιάννης Μηλιάτσης
Ο Μηλιάτσης Ιωάννης έχει σπουδάσει πληροφορική αλλά δουλεύει στον χώρο των πωλήσεων από το 2005 με εμπειρία τόσο σε μικρές επιχειρήσεις όσο και σε πολυεθνικές ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, πωλητής και διευθυντής πωλήσεων. Πλέον έχει το δικό του γραφείο εκπαίδευσης πωλήσεων και παραγωγικότητας με τίτλο Bizman.gr. Είναι μέλος του National Association of Sales Professionals και του Sales and Marketing executives international. Είναι Achology Accredited Life and NLP Coach όπου και βοηθάει ανθρώπους να βρουν τους στόχους τους και να ξεπεράσουν τις περιοριστικές πεποιθήσεις που δεν τους αφήνουν να τους πετύχουν έως τώρα.
Συγγραφέας των βιβλίων “Ξέρεις να Πουλάς;”, ενός βιβλίου εκμάθησης της τέχνης της πώλησης και του “Μπορείς Περισσότερα!”, ενός βιβλίου για την παραγωγικότητα και του “Φύγε από το 95%” ενός βιβλίου για την ψυχολογία και τις τεχνικές επιτυχίας.
Περισσότερα

Αλέξανδρος Γκαγκαλνάς
Ο Αλέξανδρος Γκαγκαλνάς είναι Sales Coach, Business Mentor και Εκπαιδευτής Ψηφιακής Επιχειρηματικότητας.

Οπαδός του Growth Mindset και της μάθησης έχει πιστοποιηθεί στη Συμβουλευτική, το Life Coaching, το Mentoring, το Executive Coaching, το Management, την Εκπαίδευση Ενηλίκων, τη Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού και τη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία.
Επίσης έχει εκπαιδευτεί στο Internet Marketing και την Online Eπιχειρηματικότητα, τόσο για να κάνει τη δική του επιχείρηση πιο αποδοτική όσο και για να βοηθήσει τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται.

Είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Συμβουλευτικής, Coaching και Mentoring Ελλάδας HCCMA και συγγραφέας πολλών e-books.

Έχει υιοθετήσει την άποψη ότι προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου θα πρέπει να βοηθήσεις όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείς ώστε να πετύχουν τους δικούς τους στόχους.
Περισσότερα

Νίκος Χουβαρδάς
Με αρχικές σπουδές στα οικονομικά και το Marketing από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται με την επιχειρηματικότητα και είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης και εκπαιδευτής Πωλήσεων και δεξιοτήτων άσκησης επιρροής και πειθούς μέσω εφαρμογών Νευρογλωσσικού προγραμματισμού στις πωλήσεις και την προσωπική βελτίωση.

To 2001 εκπαιδεύτηκε στον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (Neuro -Linguistic Programming) στο HELLENIC INSTITUTE FOR NLP και το 2017 -2018 , στο Business & Life Coaching του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ( Ε.Κ.Π.Α).

Ο συνδυασμός της βαθιάς γνώσης των Τεχνικών πωλήσεων, των σπουδών στον NLP και στο Business & Life Coaching, του παρέχουν την δυνατότητα να παρέχει υπηρεσίες NLP SALES CHOACHING υποστηρίζοντας ως Sales Coach πωλητές η και ομάδες πωλητών, επαγγελματίες και επιχειρηματίες.

Έχοντας 30ετη εμπειρία ως επαγγελματίας ομιλητής και εκπαιδευτής σε θέματα επιχειρησιακής επικοινωνίας και πωλήσεων, σχεδίασε και παρουσιάζει το Πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα NLP IN SALES για ατομική και ομαδική εκπαίδευση και υποστήριξη. Απευθύνεται σε πωλητές, επιχειρηματίες και ελευθέρους επαγγελματίες, με σκοπό την εφαρμογή των εργαλείων του NLP για βελτίωση των επικοινωνιακών δεξιοτήτων , την επίτευξη άριστων επιδόσεων αλλά και την προσωπική και επαγγελματική επιτυχία στηριγμένα στις αρχές και την φιλοσοφία του NLP. Είναι συγγραφέας του βιβλίου "Το Ημερολόγιο του κορυφαίου πωλητή". Διδάσκει Νευρογλωσσικό προγραμματισμό στο Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών.
Περισσότερα

Στέλιος Λαμπρόπουλος
Είμαι ο συν-ιδρυτής και οργανωτής της infolearn, ο εμπνευστής του brand TEST4U και συν-ιδρυτής και επικεφαλής του Φορέα Πιστοποίησης Ανθρωπίνου Δυναμικού DIPLOMA.

Η ιδέα της ανάπτυξης του TEST4U, του πρώτου προπαρασκευαστικού λογισμικού που βοηθά τους μαθητές να εξασκηθούν και να αξιολογηθούν πριν λάβουν μέρος στις εξετάσεις, δημιουργήθηκε το 2003, καθώς διαπιστώθηκε η μη ικανοποίηση αυτής της ανάγκης της αγοράς. Έκτοτε, το TEST4U έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος κάθε διαδικασίας αξιολόγησης: έχει χρησιμοποιηθεί από μεγάλες εταιρείες πρόσληψης και έχει αξιολογήσει περισσότερους από 700.000 υποψηφίους συνολικά, στοιχεία που καταδεικνύουν την επιτυχία του brand.

Είμαι υπεύθυνος για τη διαχείριση του brand σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, από το 2003, όταν το TEST4U κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην αγορά. Αυτό σημαίνει ότι έχω εξοικειωθεί πλήρως με κάθε προαπαιτούμενη ενέργεια που πρέπει να γίνει πριν κυκλοφορήσει ένα νέο προϊόν υψηλής τεχνολογίας στην αγορά, ενώ ταυτόχρονα εστιάζω στην εταιρεία συνολικά. Ως αποτέλεσμα, έχω τελειοποιήσει όχι μόνο την ικανότητά μου να διαχειρίζομαι τον χρόνο προκειμένου να τηρώ στενές προθεσμίες, αλλά και την αναλυτική μου σκέψη. Έτσι, συμβάλλω στην άμεση αντίληψη των προκλήσεων που προκύπτουν και συμβάλλουν στη μετέπειτα ανταπόκριση σε αυτές.

Το πάθος μου για την τεχνολογία και την καινοτομία, καθώς και το ισχυρό τεχνολογικό μου υπόβαθρο με έκαναν να ασχοληθώ με τον Φορέα Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού DIPLOMA το 2009. Η αφοσίωσή μου στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας είχε ως αποτέλεσμα ο Φορέας DIPLOMA να είναι ο πιο προηγμένος τεχνολογικά Φορέας Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα, καθώς και ο καλύτερα προσαρμοσμένος στις απαιτήσεις των σύγχρονων συνθηκών εργασίας.

Πιστεύω ακράδαντα ότι οι άνθρωποι με υψηλά κίνητρα και αφοσίωση σε έναν οργανισμό είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά. Για μένα, η εργασία στην εταιρεία που έχουμε δημιουργήσει οι συνεργάτες μου και εγώ, μου δίνει τη σπίθα να βελτιώνομαι συνεχώς και να προσφέρω τα καλύτερα δυνατά προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες μου.
Περισσότερα
Συντονιστής
Ευαγγελία Τζιάκα
H Ευαγγελία Τζιάκα γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη.

Αποφοίτησε από το Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ το 2010 ενώ συνεχίζει τις σπουδές της στο Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ.

Τον Ιούνιο του 2016 ίδρυσε το εκπαιδευτικό και πολιτιστικό portal "Πηγή Παιδείας", το οποίο σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης καθώς και με το Τμήμα Παιδαγωγικής και Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ διοργάνωσε πολυάριθμα σεμινάρια με θέμα την εναλλακτική και περιβαλλοντική εκπαίδευση. Από το 2018 μέχρι και το 2021, η Πηγή Παιδείας διεξήγαγε τρεις Πανελλήνιες Συνδιασκέψεις Εναλλακτικής Εκπαίδευσης σε συνεργασία με διδάσκοντες των προαναφερθέντων τμημάτων, με την Πρεσβεία της Φινλανδίας, με την Πρεσβεία της Πορτογαλίας και με το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου.

Από αγάπη για το βιβλίο και τον πολιτισμό, δημιούργησε το 2020 το Writers΄ Αgency Bookguru.gr, μια εταιρεία που προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών σε συγγραφείς με σκοπό την έκδοση και προώθηση των συγγραφικών τους έργων, την διαφήμιση τους και την περαιτέρω επιμόρφωσή τους σε θέματα που άπτονται της γραφής αλλά και του γενικότερου συγγραφικού γίγνεσθαι. Η εταιρεία Bookguru.gr διακρίνεται μεταξύ άλλων για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει, τις πρωτότυπες παρουσιάσεις βιβλίων και τα καινοτόμα σεμινάρια που διοργανώνει!
Περισσότερα
Κανονικό
€ 19.99
Αγορά