Σχετικά με το Universtudies

Η ομάδα του Universtudies σας καλωσορίζει!

Τι πιστεύουμε

Learn by Doing

Ο ιστότοπος Universtudies.com δημιουργήθηκε από την infolearn, εταιρία ανάπτυξης εκπαιδευτικού λογισμικού με γνωστότερο προϊόν το TEST4U, με στόχο να προσφέρει πολλαπλές υπηρεσίες εκπαίδευσης και κατάρτισης:

  • Live Webinar
  • Digital courses
  • δια ζώσης σεμινάρια
  • ή συνδυασμό αυτών

Στο Universtudies πιστεύουμε ότι η online εκπαίδευση πρέπει να είναι προσβάσιμη από όλους, προσφέροντας ίδιες -αν όχι περισσότερες- ευκαιρίες εκπαίδευσης σε σχέση με την παραδοσιακή διδασκαλία.

Για το λόγο αυτό:

  • Χρησιμοποιούμε όλες τις εξελίξεις της σύγχρονης τεχνολογίας και σας παρέχουμε μια ευέλικτη και καινοτόμα πλατφόρμα.
  • Έχουμε ετοιμάσει κατάλληλους χώρους διεξαγωγής σεμιναρίων και ειδικό χώρο βιντεοσκόπησης των μαθημάτων σας.
  • Σας υποστηρίζουμε τεχνολογικά σε όλη τη διάρκεια δημιουργίας του δικού σας digital course, αλλά και στην συνέχεια, με προσθήκες και αναβαθμίσεις στην ιστοσελίδα σας ή και δημιουργία αυτής, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
  • Παρέχουμε την δυνατότητα live streaming του event ή του σεμιναρίου σας, ώστε να προσελκύσετε όσο το δυνατόν περισσότερο κοινό.

 

Learn by Doing

Γιατί το Universtudies.com είναι διαφορετικό;

Καινοτομία στην προσέγγιση της εκπαίδευσης

Πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση πρέπει να γίνεται μέσα από την πράξη, γι’ αυτό και ενσωματώνουμε στα σεμινάρια που προσφέρει το Universtudies.com την δυνατότητα να αποκτήσετε νέες δεξιότητες μέσα από την πρακτική εξάσκηση.

 

Σκεφτείτε το!

 

Η εξίσωση είναι απλή:

Διδασκαλία + άμεση εφαρμογή στην πράξη = Εμπέδωση

 

Εφαρμόζετε στην πράξη ό,τι έχετε μόλις διδαχτεί

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να μάθετε το Excel. Στο Universtudies.com, μέσω της προσέγγισης του learn by doing  θα έχετε στη διάθεσή σας διαδραστικές ασκήσεις στην πραγματική εφαρμογή του Excel κι όχι απλή πρόσβαση σε αρχεία .pdf με ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών. Στο Universtudies.com μετά το μάθημα με τον καθηγητή και την επίλυση αποριών, διαπιστώνετε οι ίδιοι τον βαθμό εμπέδωσης της ύλης, καθώς απαντάτε σε ερωτήσεις τύπου Live-in-the-application, τις οποίες η πλατφόρμα αξιολογεί αυτόματα. Για παράδειγμα, αν σας ζητηθεί να δημιουργήσετε ένα γράφημα, η πλατφόρμα θα ελέγξει αν έχετε απαντήσει σωστά στην ερώτηση αυτοματοποιημένα.

Δείτε πώς λειτουργεί. 

 

Το γνωστότερο προϊόν μας, το TEST4U, έχει χρησιμοποιηθεί για την εκπαίδευση περισσότερων από 700 000 εκπαιδευομένων από το 2003. Ελπίζουμε να είστε ο επόμενος.

 

Ξεκινήστε το ταξίδι σας μαζί μας.

Η μάθηση δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη!