Ευαγγελία Τζιάκα

Εκδότρια bookguru.gr

H Ευαγγελία Τζιάκα γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη.

Αποφοίτησε από το Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ το 2010 ενώ συνεχίζει τις σπουδές της στο Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ.

Τον Ιούνιο του 2016 ίδρυσε το εκπαιδευτικό και πολιτιστικό portal "Πηγή Παιδείας", το οποίο σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης καθώς και με το Τμήμα Παιδαγωγικής και Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ διοργάνωσε πολυάριθμα σεμινάρια με θέμα την εναλλακτική και περιβαλλοντική εκπαίδευση. Από το 2018 μέχρι και το 2021, η Πηγή Παιδείας διεξήγαγε τρεις Πανελλήνιες Συνδιασκέψεις Εναλλακτικής Εκπαίδευσης σε συνεργασία με διδάσκοντες των προαναφερθέντων τμημάτων, με την Πρεσβεία της Φινλανδίας, με την Πρεσβεία της Πορτογαλίας και με το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου.

Από αγάπη για το βιβλίο και τον πολιτισμό, δημιούργησε το 2020 το Writers΄ Αgency Bookguru.gr, μια εταιρεία που προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών σε συγγραφείς με σκοπό την έκδοση και προώθηση των συγγραφικών τους έργων, την διαφήμιση τους και την περαιτέρω επιμόρφωσή τους σε θέματα που άπτονται της γραφής αλλά και του γενικότερου συγγραφικού γίγνεσθαι. Η εταιρεία Bookguru.gr διακρίνεται μεταξύ άλλων για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει, τις πρωτότυπες παρουσιάσεις βιβλίων και τα καινοτόμα σεμινάρια που διοργανώνει!

Μαθήματα του εισηγητή