Στέλιος Λαμπρόπουλος

CEO TEST4U

Είμαι ο συν-ιδρυτής και οργανωτής της infolearn, ο εμπνευστής του brand TEST4U και συν-ιδρυτής και επικεφαλής του Φορέα Πιστοποίησης Ανθρωπίνου Δυναμικού DIPLOMA.

Η ιδέα της ανάπτυξης του TEST4U, του πρώτου προπαρασκευαστικού λογισμικού που βοηθά τους μαθητές να εξασκηθούν και να αξιολογηθούν πριν λάβουν μέρος στις εξετάσεις, δημιουργήθηκε το 2003, καθώς διαπιστώθηκε η μη ικανοποίηση αυτής της ανάγκης της αγοράς. Έκτοτε, το TEST4U έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος κάθε διαδικασίας αξιολόγησης: έχει χρησιμοποιηθεί από μεγάλες εταιρείες πρόσληψης και έχει αξιολογήσει περισσότερους από 700.000 υποψηφίους συνολικά, στοιχεία που καταδεικνύουν την επιτυχία του brand.

Είμαι υπεύθυνος για τη διαχείριση του brand σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, από το 2003, όταν το TEST4U κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην αγορά. Αυτό σημαίνει ότι έχω εξοικειωθεί πλήρως με κάθε προαπαιτούμενη ενέργεια που πρέπει να γίνει πριν κυκλοφορήσει ένα νέο προϊόν υψηλής τεχνολογίας στην αγορά, ενώ ταυτόχρονα εστιάζω στην εταιρεία συνολικά. Ως αποτέλεσμα, έχω τελειοποιήσει όχι μόνο την ικανότητά μου να διαχειρίζομαι τον χρόνο προκειμένου να τηρώ στενές προθεσμίες, αλλά και την αναλυτική μου σκέψη. Έτσι, συμβάλλω στην άμεση αντίληψη των προκλήσεων που προκύπτουν και συμβάλλουν στη μετέπειτα ανταπόκριση σε αυτές.

Το πάθος μου για την τεχνολογία και την καινοτομία, καθώς και το ισχυρό τεχνολογικό μου υπόβαθρο με έκαναν να ασχοληθώ με τον Φορέα Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού DIPLOMA το 2009. Η αφοσίωσή μου στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας είχε ως αποτέλεσμα ο Φορέας DIPLOMA να είναι ο πιο προηγμένος τεχνολογικά Φορέας Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα, καθώς και ο καλύτερα προσαρμοσμένος στις απαιτήσεις των σύγχρονων συνθηκών εργασίας.

Πιστεύω ακράδαντα ότι οι άνθρωποι με υψηλά κίνητρα και αφοσίωση σε έναν οργανισμό είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά. Για μένα, η εργασία στην εταιρεία που έχουμε δημιουργήσει οι συνεργάτες μου και εγώ, μου δίνει τη σπίθα να βελτιώνομαι συνεχώς και να προσφέρω τα καλύτερα δυνατά προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες μου.

Μαθήματα του εισηγητή