Παρουσιάσεις με το Microsoft PowerPoint

Σε αυτό το μάθημα θα επικεντρωθούμε στις βασικές έννοιες του PowerPoint (δημιουργία, αποθήκευση παρουσίασης κτλ.), εισαγωγή διαφανειών και μορφοποίηση

 
Περιγραφή

Παρουσιάσεις  με το Microsoft PowerPoint

Η βελτίωση της παραγωγικότητας κατά την ενασχόληση μας με βασικές εφαρμογές γραφείου αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος.

Η ομάδα του TEST4U συνειδητοποίησε ότι υπάρχει ανάγκη για ένα ολοκληρωμένο σύστημα Εκπαίδευσης για βασικές δεξιότητες στο Microsoft PowerPoint, έτσι δημιουργήσαμε αυτό το μάθημα. Στοχεύει σε ανθρώπους που θέλουν να μάθουν πώς να δημιουργούν παρουσιάσεις χρησιμοποιώντας το Microsoft PowerPoint.

Το μάθημα με μια ματιά

Στο μάθημα αυτό θα βρείτε:

39 διαλέξεις που εξηγούν διάφορες λειτουργίες και δυνατότητες του PowerPoint.

Μόλις ολοκληρώσετε το μάθημα θα χαρούμε να διαβάσουμε τα σχόλια σας.

Αν υπάρχει κάτι στο μάθημα που δεν σας άρεσε ή πιστεύετε ότι πρέπει να το βελτιώσουμε επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε πάντα ανοιχτοί στον εποικοδομητικό διάλογο.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία. Θα χαρούμε να σας απαντήσουμε.

Σας ευχόμαστε καλή αρχή.

Περιεχόμενα

Επέκταση όλων
Περιεχόμενα
Ολοκληρώθηκε 0% 0/2 Αντικείμενα

Αξιολογήσεις

0.0
Βαθμολογία
0 Αξιολογήσεις
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Θα θέλαμε να μάθουμε την γνώμη σας για το μάθημα!
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις!
Περισσότερες αξιολογήσεις
Θα θέλαμε να μάθουμε την γνώμη σας για το μάθημα!
Εισηγητές
TEST4U Testing, Training & Evaluation Platform
Η infolearn είναι μια δυναμική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς ανάπτυξης και προώθησης ολοκληρωμένων μηχανογραφικών λύσεων πληροφορικής και εξειδικευμένων εφαρμογών εκπαιδευτικού λογισμικού. Ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 2003 στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Από το 2003 η infolearn με το TEST4U έχει καινοτομήσει σε πανελλήνιο και παγκόσμιο επίπεδο, έχει συνεργαστεί με κορυφαία περιοδικά τεχνολογίας, έχει λάβεις μέρος σε δεκάδες εκθέσεις και παρουσιάσεις, ενώ έχει συνεισφέρει σε οργανισμούς συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
Περισσότερα