Ηλεκτρονική Αλληλογραφία και Διαδίκτυο με το Outlook

Σε αυτό το μάθημα θα ασχοληθούμε με δεξιότητες στην περιήγηση στο διαδίκτυο και στην επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας με την χρήση του Outlook

 
Περιγραφή

Ηλεκτρονική Αλληλογραφία και Διαδίκτυο με το Outlook

Η βελτίωση της παραγωγικότητας κατά την ενασχόληση μας με βασικές εφαρμογές γραφείου αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος.

Η ομάδα του TEST4U συνειδητοποίησε ότι υπάρχει ανάγκη για ένα ολοκληρωμένο σύστημα Εκπαίδευσης για βασικές δεξιότητες στην περιήγηση στο διαδίκτυο και στην επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, έτσι δημιουργήσαμε αυτό το μάθημα.

Το μάθημα με μια ματιά

Στο μάθημα αυτό θα βρείτε:

63 διαλέξεις που εξηγούν διάφορες λειτουργίες και δυνατότητες του Outlook και του Internet Explorer

Μόλις ολοκληρώσετε το μάθημα θα χαρούμε να διαβάσουμε τα σχόλια σας.

Αν υπάρχει κάτι στο μάθημα που δεν σας άρεσε ή πιστεύετε ότι πρέπει να το βελτιώσουμε επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε πάντα ανοιχτοί στον εποικοδομητικό διάλογο.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία. Θα χαρούμε να σας απαντήσουμε.

Περιεχόμενα

Επέκταση όλων
Περιεχόμενα
Ολοκληρώθηκε 0% 0/35 Αντικείμενα
Περιεχόμενα
Ολοκληρώθηκε 0% 0/28 Αντικείμενα
Εισηγητές
TEST4U Testing, Training & Evaluation Platform
Η infolearn είναι μια δυναμική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς ανάπτυξης και προώθησης ολοκληρωμένων μηχανογραφικών λύσεων πληροφορικής και εξειδικευμένων εφαρμογών εκπαιδευτικού λογισμικού. Ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 2003 στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Από το 2003 η infolearn με το TEST4U έχει καινοτομήσει σε πανελλήνιο και παγκόσμιο επίπεδο, έχει συνεργαστεί με κορυφαία περιοδικά τεχνολογίας, έχει λάβεις μέρος σε δεκάδες εκθέσεις και παρουσιάσεις, ενώ έχει συνεισφέρει σε οργανισμούς συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
Περισσότερα